Cauta in site

Acte necesare APLICARE VIZA DE RESEDINTA - FLOTANT

ACTELE NECESARE APLICARII VIZEI DE RESEDINTA (FLOTANT)

Viza de resedinta se aplica persoanelor care, din diferite motive, locuiesc in alta parte decat acolo unde au domiciliul stabil (muncitori sezonieri, elevi, sudenti, persoane care locuiesc in gazda etc.);
Pentru aceasta, trebuie prezentate urmatoarele documente:

1. Actul de identitate al celui care solicita viza de resedinta;
2. Actul de identitate al titularului spatiului de locuit,
3. Actul cu care persoana fizica face dovada ca este titulara a spatiului de locuit (in original si xerocopie) in cazul in care spatiul de locuit nu apartine solicitantului, prezenta proprietarului este obligatorie, pentru a completa, pe cerere, rubrica "Consimtamantul titularului spatiului de locuit"

Exceptii  * persoanele care au resedinta in camine muncitoresti, studentesti si de elevi (caz in care rubrica "consimtamantul gazduitorului" este completata, semnata si stampilata de catre administrator), dar prezinta obligatoriu actul cu care se face dovada adresei de resedinta,
* persoanele care au incheiat contract de inchiriere cu gazduitorul, contract inregistrat la Administratia Financiara. In acest caz prezenta gazduitorului si prezentarea actului cu care se face dovada adresei de resedinta nu sunt necesare.

* In cazul minorilor care solicita stabilirea resedintei este obligatorie prezenta unuia dintre parinti sau a reprezentatului legal sau al tutorelui, dupa caz, pentru a semna in fata lucratorului de la ghiseu pe formularul tip(exceptie: caminele de elevi)

4.Dovada platii taxei extrajudiciare de timbru in valoare de 5 RON, prin chitanta de la Casieriile Primariei...... sau timbre fiscale mobile;
5.Cerere-tip, care se primeste de la ghiseu si se completeaza pe loc de catre solicitant si unde este cazul si de catre proprietar.
 

Atentie plata taxei extrajudiciare poate varia !

 

Actele se depun la serviciul de EVIDENTA PERSOANELOR

Atentie !!!

Informatiile privind APLICARE VIZA DE RESEDINTA - FLOTANT au un caracter informativ. Nu suntem raspunzatori daca actele necesare sau modele de documente s-au modificat sau nu sunt prezentate corect.

Daca aveti dv. informatii suplimentare despre APLICARE VIZA DE RESEDINTA - FLOTANT va rugam sa ni le trimiteti pentru a putea fi de ajutor altor persoane.

Va multumim !

Adauga comentariu

CAPTCHA
Aceasta intrebare este pentru a preveni trimiterea de spam

Comentarii

Ți-ai imaginat vreodată o călătorie extraordinară în Antalya? Ei bine, iată pachetele excepționale pentru călătorii în Antalya, cu resorturi de lux și transport aerian. Dacă visezi la o aventură de familie, Antalya te va surprinde plăcut. Profită de tarifele reduse pentru pachete complete și trăiește frumusețile Turciei fără stres financiar. Rezervă acum o experiență fantastică în Antalya!

Află mai multe despre pachetul acum – o recomandare valoroasă!", "Uită-te peste reducerea acum – o oportunitate de nerefuzat!

https://bit.ly/turcia-antalya

- Willis Kennion (neverificat) - 5 luni ago.