Cauta in site

Acte necesare Eliberarea unui nou permis de conducere

Acte necesare pentru eliberarea unui nou permis de conducere sunt :

 

  1. Fişa deţinătorului permisului de conducere (se procura de la un birou de copiat acte); sau fisa se poate descarca de aici
  2. Originalul şi copia actului de identitate (xerox);
  3. Dovada plăţii contravalorii permisului de conducere şi a taxei de eliberare a acestui document (chitanţa CEC sau BCR de 68 RON);
  4. Permisul de conducere a cărui preschimbare se solicită, în original, dacă acesta exista. Dacă nu există se va prezenta cu declaraţie de pierdere, furt sau distrugere.
  5. Fişa medicală (efectuată la o unitate sanitară autorizată), din care să rezulte pentru ce categorii sunteţi apt a conduce autovehicule sau tramvaie (dacă valabilitatea administrativă a permisului de conducere a expirat).
  6. În cazul schimbării numelui – documentul care atestă acest lucru, în original şi copie.

 

documente pentru eliberarea permisului de conducere nou ( permis auto )

Atentie !!!

Informatiile privind Eliberarea unui nou permis de conducere au un caracter informativ. Nu suntem raspunzatori daca actele necesare sau modele de documente s-au modificat sau nu sunt prezentate corect.

Daca aveti dv. informatii suplimentare despre Eliberarea unui nou permis de conducere va rugam sa ni le trimiteti pentru a putea fi de ajutor altor persoane.

Va multumim !

Adauga comentariu

CAPTCHA
Aceasta intrebare este pentru a preveni trimiterea de spam