Pasapoarte

Pasapoarte

Pasaport simplu electronic pentru minor sub 14 ani

Acte necesare pasaport simplu electronic pentru minor sub 14 ani
Documente necesare eliberare pasaport simplu electronic pentru minorii sub 14 ani
DOCUMENTE NECESARE PENTRU ELIBERAREA PAŞAPORTULUI SIMPLU ELECTRONIC ÎN CAZUL MINORILOR CU DOMICILIUL ÎN ROMÂNIA, CARE NU AU ÎMPLINIT VÂRSTA DE 14 ANI.
Documentele necesare pentru eliberarea pasaportului simplu electronic in cazul minorilor care nu au implinit 14 ani sunt:


Pasaport simplu electronic pentru minor peste 14 ani

Acte necesare pasaport simplu electronic pentru minor peste 14 ani

Actele necesare sunt descrise in documentul urmator
DOCUMENTE NECESARE PENTRU ELIBERAREA PAŞAPORTULUI SIMPLU ELECTRONIC ÎN CAZUL MINORILOR CU DOMICILIUL ÎN ROMÂNIA, CARE AU ÎMPLINIT VÂRSTA DE 14 ANI:
Documentele necesare pentru eliberarea pasaportului simplu electronic in cazul minorilor care au implinit 14 ani sunt:
cartea de identitate sau, dupã caz, cartea de identitate provizorie a minorului, aflate în termen de valabilitate, în original. Cartea de identitate provizorie, precum si cartea de identitate model nou (fără prenumele părinţilor) trebuie însoţite de certificatul de naştere, în original;


Pasaport simplu electronic

Acte necesare pentru eliberarea pasaportului simplu electronic
Conditii eliberare pasaport electronic.
Paşaportul simplu electronic se eliberează, la cerere, cetăţenilor români care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 248/2005 şi nu se află în una dintre situaţiile de suspendare a dreptului de a călători în străinătate (art. 15 alin. 1 şi 8 din Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate).
Cetăţenii români nu pot detine