Formulare Acte - Model download gratuit Cerere de liberare provizorie pe cautiune Modele Contracte - Modele Statute Acte constitutive - Modele Plangeri - Contracte Cadru - Download - oficial.ro

Cauta in site

Cerere de liberare provizorie pe cautiune

Taburi primare

Download Model de Cerere de liberare provizorie pe cautiune

Download formular Model de Cerere de liberare provizorie pe cautiune in format pdf, word, doc,. Descarcati gratuit cea mai buna varianta de statute, procuri ,contracte , imputerniciri, cereri , decizii,autorizatii,coduri, legi, ordonante 2015

Formular Cerere de liberare provizorie pe cautiune download gratis in format pdf, word, doc

Download gratuit formular Model Cerere de liberare provizorie pe cautiune in format pdf, word, doc

DOMNULE PRESEDINTE/PRIM-PROCUROR,

Subsemnatul ......................., domiciliat in .............., str. ............, nr. ..., inculpat in dosarul penal nr. ......., pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. ....., arestat preventiv de la data de ............, va rog sa dispuneti eliberarea mea provizorie pe cautiune, deoarece consider ca sunt indeplinite conditiile prevazute de art. 160 C. proc. pen.

Pagubele produse prin infractiune au fost acoperite, am consemnat la C.E.C. cautiunea pe care mi-ati stabilit-o, nu sunt in stare de recidiva, iar cuantumul pedeapsei prevazuta de lege pentru infractiunea comisa nu depaseste 7 ani.

Totodata, declar ca am luat la cunostinta care sunt cazurile de nerestituire a cautiunii si inteleg sa respect obligatiile ce imi vor fi stabilite pentru perioada cat ma voi afla in libertate provizorie pe cautiune.

In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 160 C. proc. pen.

Data ...............

Semnatura,

....................

 

 

DOMNULUI PRESEDINTE/PRIM PROCUROR AL ........................

 

 

 

 

Etichete

Adauga comentarii, informatii despre model , formular

Atentie !!!

Informatiile privind Cerere de liberare provizorie pe cautiune au un caracter informativ. Nu suntem raspunzatori daca actele necesare sau modele de documente s-au modificat sau nu sunt prezentate corect.

Daca aveti dv. informatii suplimentare despre Cerere de liberare provizorie pe cautiune va rugam sa ni le trimiteti pentru a putea fi de ajutor altor persoane.

Va multumim !